Waarom elke onderneming een virtuele assistent nodig heeft

Stel je voor: je bent druk bezig met het afronden van een project en opeens gaat de telefoon. Natuurlijk wil je goede service bieden, maar je kunt niet constant gestoord worden. Hier komt een op afstand telefoonservice goed van pas. Met een virtuele assistent ben je verzekerd van professionele telefonische ondersteuning zonder dat het je afleidt van je werkzaamheden.

Denk aan de kostenbesparing. Een telefoniste op afstand is er alleen wanneer je haar nodig hebt. Je betaalt per oproep in plaats van een vast salaris, wat vooral voor kleinere bedrijven en ZZP’ers enorm scheelt in de kosten. Daarnaast hoef je niet te investeren in werkplekken of apparatuur.

Niet alleen bespaar je geld, maar ook tijd. Tijd die je anders kwijt zou zijn aan het aannemen en doorverbinden van telefoontjes. Die kun je nu besteden aan wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. En ondertussen bouw je aan een betere klantenservice; niemand houdt ervan om lang in de wacht te staan of geen gehoor te krijgen. Een virtuele assistent zorgt ervoor dat elke oproep vriendelijk en professioneel wordt aangenomen.

De kracht van telefoonservices voor jouw bedrijf

Een telefonische antwoordservice Bizziphone zoals BizziPhone tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau. Klanten krijgen direct iemand aan de lijn die hen verder helpt, wat leidt tot hogere klanttevredenheid en mogelijk zelfs meer omzet. Want zeg nou zelf, als klant wil je toch ook snel en goed geholpen worden?

Buiten kantooruren bereikbaar zijn is een ander groot voordeel. Misschien ben jij wel gesloten, maar jouw klanten niet. Met BizziPhone weet je dat jouw bedrijf altijd professioneel vertegenwoordigd wordt, zelfs als je zelf niet aanwezig bent. Dat geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar zorgt ook voor rust in je hoofd.

Hoe kies je de juiste virtuele assistentie en telefoonservice

Je weet nu dat een virtuele assistent veel kan betekenen voor jouw bedrijf, maar hoe kies je de juiste? Het begint allemaal met het bepalen van jouw behoeften. Hoe vaak word je gebeld? En op welke tijden? Wil je dat elke oproep wordt aangenomen of alleen als jij niet kunt opnemen?

Vervolgens ga je op zoek naar een service die past bij jouw wensen. Kijk naar de ervaringen van andere ondernemers en lees de recensies. BizziPhone bijvoorbeeld heeft een hoge klanttevredenheid en biedt diverse pakketten aan, zodat er altijd iets bij zit dat bij jouw bedrijf past. Ze bieden zelfs een gratis proefperiode aan, zodat je zonder risico kunt ervaren hoe het is om met hen te werken.

Succesverhalen: bedrijven die transformeerden door virtuele assistentie

Succesverhalen zijn er genoeg! Neem de kleine webshop die door de inzet van een virtuele assistent hun klantenservice naar een hoger niveau tilde. Of de consultant die nu ongestoord kan werken terwijl zijn telefoontjes professioneel worden afgehandeld.

Dankzij de flexibiliteit en professionaliteit van virtuele assistenten zoals die van BizziPhone kunnen bedrijven floreren. Ze bieden niet alleen ondersteuning, maar helpen ook met het opbouwen van een stabiele klantenkring door altijd bereikbaar te zijn.